Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1

Ringstar Club Dresaj Canin

Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ringstar Club Dresaj Canin - Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1.


Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, Ringstar® Club, organizeaza cursuri de dresaj caini in care proprietarul lucreza cu cainele sau.
Sustinem cursuri dresaj preluate dupa modelul cursurilor de dresaj canin din strainatate, cu o tematica identica cu a scolilor colaboratoare din Ungaria si USA, aceste cursuri se adreseaza celor care vor sa lucreze singuri cu cateii lor sub indrumarea instructoriilor nostrii. Aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente, deoarece proprietarul este cel care isi dreseaza cainele, in acest fel invatand foarte bine si cum sa mentina exercitiile asimilate, cum sa corecteze greselile si totodata dezvolta o relatie corecta cu cainele sau.

Sedintele se organizeaza intr-o grupa de caini, in acest fel facandu-se si o socializare buna a cainilor si totodata stimuland invatarea prin metoda imitatiei.
Proprietarii de caini de rasa si nu numai pot invata foarte multe cunoscand problemele si greselile celorlalti cursanti, acest stil de lucru fiind foarte motivant atat pentru caini dar si pentru oameni. Pe langa participarea la unul dintre cursurile noastre, pentru aceia dintre dv. care gasesc activitatea impreuna cu cainele relaxanta sau doresc antrenarea pentru unul dintre sporturile canine, va oferim posibilitatea de a va inscrie in Ringstar® Club, un club al oamenilor ce iubesc cainii educati. Pentru cei din alte localitati sau cei foarte ocupati oferim si dresaj cu ramanerea catelului in pensiune sau demipensiune urmat de un curs personalizat.
Aflata intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu mijloace de transport in comun in apropiere si cu toate dotarile necesare, locatia si instructorii Ringstar® Club va astepta sa ne jucam impreuna cu cainii nostrii.

In tarile vestice sistemul de educatie canina este in majoritate bazat pe cursuri in care oamenii invata cum sa-si dreseze singuri prietenul patruped. De cele mai multe ori locatiile pentru acest tip de cursuri sunt puse la dispozitia  cetatenilor in mod gratuit de catre primariile oraselor sau de catre asociatiile chinologice.

Este dovedit faptul ca o activitate regulata impreuna cu cainele imbunatateste relatia acestuia cu oamenii si cu ceilalti caini, facandu-l capabil sa se integreze in societatea umana fara probleme.

Parte a curentului “anti-caine” si “anti-persoana cu caine” din Romania, vine din lipsa de educatie chinologica a propietariilor de caini.  Ne este cunoscut faptul ca exista foarte multi caini care nu pot fi controlati in societate, agresivi, care nu vin la comanda, etc., si foarte multi propietari de caini care nu constientizeaza reguli elementare de convietuire impreuna cu acestia.  Ne miram ca nu suntem primiti impreuna cu prietenii nostrii in magazine, restaurante, hoteluri, parcuri, etc. Parte a acestor neajunsuri este lipsa de educatie chinologica a oamenilor si a cainilor. Ei bine, Ringstar Club isi propune sa imbunatateasca aceasta lacuna educationala prin organizarea  de cursuri de dresaj in care propietarii invata cum sa-si dreseze si sa-si controleze cainele.

Rodul unei cercetari de piata si a unei documentari de peste 6 ani, Ringstar Club, activeaza de la data de 1.06.2009.
Metodologia si tematica cursurilor Ringstar, sunt preluate de la o scoala de dresaj din USA, scoala care organizeaza astfel de clase de peste 30 de ani. Cursantii nostrii primesc materiale informative periodice, adaptate nevoilor acestora. Cursurile se tin sub forma unor grupe de maxim 8 caini, coordonate de catre un instructor si doi asistenti. Toti instructorii care colaboreaza cu noi sunt atestati de catre Achr, CDC, fiind oameni cu mare experienta si daruire profesionala.

“Ringstar Club” este o marca a SC. K9 Sport & Training Company SRL, toate drepturile asupra numelui si materialelor informative find propietatea SC. K9 Sport & Training Company.asd_400

Galerie foto