Dresaj Caine Bucuresti-Sector 3

Planeta Ham Ham

Dresaj Caine Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Bucuresti-Sector 3: Planeta Ham Ham.

PlanetaHamHam ofera servicii de dresaj canin pe 2.000 mp de teren cu gazon, complet dotat pentru dresaj, antrenament si joaca, trei instructori canini profesionisti, salon dedicat stapanilor.

Prin sistemul nostru de dresaj ne propunem sa pregatim caini care sa devina adevarati campioni, bodyguarzi profesionisti sau sportivi desavarsiti, pregatiti pentru diverse sporturi canine. Scoala de dresaj caini PlanetaHamHam se adreseaza persoanelor care doresc sa aiba un caine educat si de incredere. Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine. Prima sedinta ce include evaluarea cainelui si a problemelor cu care se confrunta stapanul, precum si stabilirea planului personalizat de dresaj este GRATUITA. Serviciile de dresaj sunt oferite prompt prin metode non-violente, sigure si demonstrate.

Servicii

DRESAJ CANIN INDIVIDUAL
- 20 sedinte
Dresaj de companie, pentru expozitii, paza si protectie, actorie. Cele 20 de sedinte de dresaj se pot derula pe parcursul a 1-2 luni in functie de disponibilitatea stapanului, cu recomandarea de a se efectua un minim de 3 sedinte pe saptamana.

DRESAJ LA CLASA

- 12 sedinte
Dresaj de companie, agility, frisbee, cautare si salvare. Cele 12 sedinte de dresaj se deruleaza pe parcursul unei luni.

La inceperea oricarui dresaj, instructorul canin va face o evaluare amanuntita comportamentului catelului, al nivelului de dresaj, a starii fizice si va propune un plan de dresaj personalizat.

TERAPIE COMPORTAMENTALA CANINA
- 20 sedinte
Reabilitarea comportamentala sau echilibrarea cainilor cu probleme de comportament precum: timiditate excesiva, agresivitate fata de caini sau oameni, teama sau rau de masina, diverse fobii, etc. Specialistul nostru va trata problemele de comportament ale catelului dvs., dar si pe cele de relationare cu dvs. sau cu membrii familiei dvs.

Galerie foto