Dresaj Caine Codlea

Smart Dogs Club Codlea

Dresaj Caine Codlea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Codlea: Smart Dogs Club Codlea.

Smart Dogs Club Codlea
Bania Hunor - dresor canin
0742.306.980

dresaj caini cluj napoca

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportament. Sigur, nu va merge la lectii de pian sau sa studieze ecuatii algebrice, dar, lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

dresaj caini brasov

Socializarea cainelui cu noua sa familie este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea lui. Acest lucru se face la varsta de sase-opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Afectiunea cainelui are la baza nevoile lui de atentie, atingere si hrana. Dupa socializarea cu familia, incepe expunerea la mediu, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane necunoscute si poate accepta mangaieri de la acestea. Multi proprietari refuza sa-si lase puii mangaiati, de teama ca vor fi prietenosi cu strainii si nu vor mai putea face serviciul de paza. Ideea este gresita insa, deoarece lipsa socializarii duce la formarea neincrederii puiului, astfel ca, odata ajuns la maturitate, cainele poate deveni de necontrolat in spatii cu trafic intens. Socializarea cainelui implica si joaca omului cu puiul, dar pentru ca la caini exista regula ca cei care se joaca impreuna raman impreuna, este indicat sa nu-i lasati pe straini sa se joace cu el mai mult decat voi.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Predresaj, dresaj pentru competitie de frumusete (show), rezolvarea problemelor de comportament, terapie canina, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare.

Dresaj de disciplina

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Comanda "La Picior"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Vino Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

  • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.

Metoda de dresaj e pe baza de recompensare pozitiva(hrana), si clicker training.