Dresaj Caine Dragasani

Smart Dogs Club Dragasani

Dresaj Caine Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Dragasani: Smart Dogs Club Dragasani.

Smart Dogs Club Valcea
Dresaj canin si Pensiune canina - Anicescu Bogdan
Cabinet veterinar RoaVet
0745.557.501

Dresaj canin - Bogdan Anicescu

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportament. Sigur, nu va merge la lectii de pian sau sa studieze ecuatii algebrice, dar, lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

           

Pensiune canina Roavet

  Fie ca plecati in concediu, va renovati casa ori intervin tot felul de probleme personale care va impiedica sa ingrijiti cateii, pensiunea ROAVET va pune la dispozitie cele mai bune conditii de cazare pentru catelul dumneavoastra. Padocurile sunt curatate/spalate de cel putin de 2 ori pe zi, dezinfectate odata cu venirea noului oaspete.

  Fiecare caine are castroane individuale pentru mancare si apa. Mancarea este cea preferata de catel. Apa este schimbata de cate ori este nevoie, aceasta fiind mereu proaspata.

  Spatiul de plimbare si joaca este innierbat, folosit atat pentru plimbarea libera cat si un traseu de obstacole.

  Pentru ca schimbarea mediului sa nu devina stresanta in timpul sederii, asiguram prietenului dumneavoastra acelasi program cu care este obisnuit si acasa. La indicatiile dumneavoastra va fi hranit si plimbat la orele cu care el este obisnuit pentru a-i oferi un maxim de comfort pe timpul sederii in pensiune.

  Toti cainii lasati in pensiune beneficiaza de un program gratuit ce include:

 • mentinerea notiunilor de disciplina existente
 • mentinerea conditiei fizice
 • sedinte de joaca si stimulare
 • pieptanat/ toaletat

Cabinet veterinar Roavet

 Cabinetul veterinar Roavet este o unitate medicala de prima clasa care ofera un standard foarte inalt al serviciilor veterinare, cat si al dresajului canin, intr-un mediu prietenos si profesionist.
  Cabinetul este condus de o echipa tanara si foarte dinamica. Aceasta a reusit sa se remarce prin seriozitate si profesionalism, inca de la deschiderea cabinetului, avand rezultate de exceptie, in dresajul sportiv, cat si in partea de medicina veterinara.

  Permanent lucram la imbunatatirea tehnicilor si schemelor de tratament pentru a ne asigura ca animalul dumneavoastra de companie primeste cea mai buna ingrijire disponibila la momentul respectiv.

  Pretuim sanatatea, iar medicina profilactica pe care o practicam este menita sa asigure un viitor lipsit de griji atat pentru animalul de companie cat si pentru dumneavoastra.

 

Servicii

1. DRESAJ IN GRUP (3–5 caini): proprietarii isi dreseaza singuri cainii sub indrumarea instructorului

2. DRESAJ INDIVIDUAL: proprietarul isi dreseaza singur cainele sub indrumarea instructorului

3. DRESAJ CU DEMIPENSIUNE: cainele sta in pensiune doar pe parcusul zilei si este dresat de catre instructor

4. DRESAJ CU PENSIUNE: cainele sta in pensiune pe toata durata dresajului

5. DRESAJ LA PROPRIETAR ACASA: dresajul este efectuat de catre instructor la proprietar acasa sau in locul unde este plimbat cainele

Dresajul cuprinde mai multe etape de dresaj. Fiecare etapa are o durata de 20 de zile. Dresajul in cadrul scolii de dresaj este mult mai concentrat si cuprinde 2 – 3 sedinte de dresaj pe zi. Dresajul acasa la proprietar, cuprinde o sedinta de dresaj pe zi si solicita o implicare consistenta a stapanului pe tot parcursul programului de dresaj.

Predresaj, dresaj pentru competitie de frumusete (show), rezolvarea problemelor de comportament, terapie canina, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare.

Dresaj de disciplina

 • Mersul la pas
 • Refuz de hrana
 • Comanda "Nu Ai Voie"
 • Comanda "La Picior"
 • Pozitia "Sezi"
 • Pozitia "Culcat"
 • Pozitia "Asteapta"
 • Comanda "Vino Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

 • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.