Dresaj Caine Piatra Neamt

Smart Dogs Club Neamt

Dresaj Caine Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Piatra Neamt: Smart Dogs Club Neamt.

Smart Dogs Club Piatra Neamt


dresaj canin piatra neamtCu ajutorul nostru, catelul invata diverse comenzi, isi formeaza un anumit tip de comportament, pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima etapa, esentiala, este socializarea, obisnuirea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Etapele urmatoare sunt: dresajul de disciplina, cu lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj pentru expozitii canine.

Impreuna cu noi, animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru o convietuire placuta, este foarte util ca patrupedul dumneavoastra sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam tuturor proprietarilorde caini, cu sau fara probleme de comportament. Cainele cu siguranta, nu va merge la lectii de pian sau sa studieze ecuatii algebrice, dar lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

dresaj canin piatra neamt

Socializarea cainelui cu noua sa familie este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea lui. Acest lucru se face inca de la varsta de opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Afectiunea cainelui are la baza nevoile lui de atentie, atingere si hrana. Dupa socializarea cu familia, incepe expunerea la mediu, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane necunoscute si poate accepta mangaieri de la acestea.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Predresaj si dresaj pentru competitie de frumusete (show), rezolvarea problemelor de comportament, terapie canina, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare. 

Dresaj de disciplina

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Comanda "La Picior"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

  • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.

Metoda de dresaj este motivationala, bazata pe recompensare pozitiva(hrana/jucarie/etc.), si clicker training.

 

Galerie foto