Dresaj Caine Ramnicu Valcea

Roa Vet

Dresaj Caine Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Roa Vet - Dresaj Caine Ramnicu Valcea.


Fie ca plecati in concediu, va renovati casa ori intervin tot felul de probleme personale care va impiedica sa ingrijiti cateii, pensiunea ROAVET va pune la dispozitie cele mai bune conditii de cazare pentru catelul dumneavoastra. Padocurile sunt curatate/spalate de cel putin de 2 ori pe zi, dezinfectate odata cu venirea noului oaspete.

Fiecare caine are castroane individuale pentru mancare si apa. Mancarea este cea preferata de catel. Apa este schimbata de cate ori este nevoie, aceasta fiind mereu proaspata.

Spatiul de plimbare si joaca este innierbat, folosit atat pentru plimbarea libera cat si un traseu de obstacole.

Pentru ca schimbarea mediului sa nu devina stresanta in timpul sederii, asiguram prietenului dumneavoastra acelasi program cu care este obisnuit si acasa. La indicatiile dumneavoastra va fi hranit si plimbat la orele cu care el este obisnuit pentru a-i oferi un maxim de comfort pe timpul sederii in pensiune.

Produse si Servicii

DRESAJ IN GRUP (3–5 caini): proprietarii isi dreseaza singuri cainii sub indrumarea instructorului

2. DRESAJ INDIVIDUAL : proprietarul isi dreseaza singur cainele sub indrumarea instructorului

 

3. DRESAJ CU DEMIPENSIUNE : cainele sta in pensiune doar pe parcusul zilei si este dresat de catre instructor

4. DRESAJ CU PENSIUNE : cainele sta in pensiune pe toata durata dresajului

5. DRESAJ LA PROPRIETAR ACASA: dresajul este efectuat de catre instructor la proprietar acasa sau in locul unde este plimbat cainele

Dresajul cuprinde mai multe etape de dresaj. Fiecare etapa are o durata de 20 de zile. Dresajul in cadrul scolii de dresaj este mult mai concentrat si cuprinde 2 – 3 sedinte de dresaj pe zi. Dresajul acasa la proprietar, cuprinde o sedinta de dresaj pe zi si solicita o implicare consistenta a stapanului pe tot parcursul programului de dresaj.

Galerie foto