Dresaj Caine Satu Mare

Dresaj canin ALPHA K-9

Dresaj Caine Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Satu Mare: Dresaj canin ALPHA K-9.

Dresaj Canin - Pensiune Canina - ALPHA K-9 Satu Mare
0742 979 209 / 0741 044 771

dresaj canin satu mareCu ajutorul instructorilor de la Scoala de dresaj Alpha K-9 catelul dvs. va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs. Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente non-violente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine.

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportament. Serviciile de dresaj sunt oferite prompt prin metode non-violente, sigure si demonstrate. Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Prin sistemul nostru de dresaj ne propunem sa pregatim caini care sa devina adevarati campioni, bodyguarzi profesionisti sau sportivi desavarsiti, pregatiti pentru diverse sporturi canine. Exista si posibilitatea dresajului in echipa unde stapanul isi dreseaza cainele sub indrumarea noastra. Ne adresam tuturor persoanelor care doresc sa aiba un caine educat si de incredere.

Servicii

  • Educarea cateilor de la 3 luni
  • Dresaj canin de performanta
  • Consultanta de psihologie canina
  • Vanzare caini dresati

dresaj canin satu mare