Dresaj Caine Sibiu

Fly Dogs

Dresaj Caine Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fly Dogs - Dresaj Caine Sibiu.


Situată în centrul României, în judeţul Sibiu, Pădurea Dumbrava, după Muzeul Satului, la cca. 300 m, în direcţia Cisnădioara, Şcoala de Dresaj şi Pensiunea Canină "FLY DOGS" este probabil una dintre cele mai cunoscute şcoli de dresaj din România, nu neapărat datorită titulaturii pe care o are, cât datorită rezultatelor obţinute în competiţii naţionale şi internaţionale, precum şi datorită numelor celor doi colaboratori care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolii.

Aceştia sunt SCÂNTEIE VIOREL şi RENGES ANDREEA, o echipă tânără şi foarte dinamică, care, în ultimii 9 ani, a reuşit o serie de rezultate de excepţie, atât în competiţiile de dresaj sportiv, cât mai ales în competiţiile destinate câinilor poliţişti precum şi ca urmare a numeroaselor demonstraţii şi apariţii mass-media.

Şcoala noastră pregăteşte atât câini pentru persoane fizice, cât şi pentru firme de pază şi protecţie din România şi Germania.

În fiecare an participăm la stagii de pregătire în Germania, ocazie cu care vrem să mulţumim prietenilor noştri MICHEL & CECILE,MICHABART şi STEMI pentru ajutorul acordat în perfecţionarea noastră continuă, precum şi noilor noştri prieteni din Belgia, MIKE & VANESSA, JOAO & MARTINE, MARK & DANA.

Galerie foto