Dresaj Caine Arad

Dresaj Canin Arad

Dresaj Caine Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Arad: Dresaj Canin Arad.

 

Despre Noi

Pensiune Canina "Good Life for Pets" Servicii Dresaj si Cosmetica va ofera servicii complete de cosmetica si ingrijire pentru orice rase. Echipa noastra formata din personal calificat, iubitor de animele si  va sta la dispozitie pentru a ii oferi animalului dumneavoastra de companie un tratament regal.

 

La noi beneficiati de servicii de dresaj canin prin care catelul dvs va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs. Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine.

Ingrijirea corecta este foarte importanta, de aceea de multe ori este necesara interventia unui specialist pentru ca animalutul sa fie corect toaletat, spalat sau curatat, prevenind astfel anumite probleme si mentinand animalutul sanatos.

Servicii

Predresaj, educare canina, consiliere pentru probleme de comportament, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare.

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Vino Aici!"

Pensiune canina
Locul unde companion dumneavoatra canin sau felin poate ramane peste noapte in timpul unei calatorii

Plimbare catei
Serviciu prin care companionul dumneavoastra canin beneficiaza de miscarea zilnica obligatorie pentru mentinerea sanatatii fizice si mentale. Durata plimbarilor poate varia intre 30 minute -3 ore.

Gradinita catei
Locul in care catelul sau pisica dumneavoastra nu va fi singur niciodata cat timp sunteti la munca.

Cosmetica canina si felina
Servicii de toaletaj canin si felin complet (spalat, tuns, curatat urechi, taiat unghii, vidare glande perianale, detartraj manual- fara anestezie)