Dresaj Caine Buftea

Smart Dogs Club Buftea

Dresaj Caine Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Buftea: Smart Dogs Club Buftea.


Smart Dogs Club
Instructor canin - Nebunu Florin
0722.204.690


Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, firma noastra, organizeaza cursuri de dresaj caini in care proprietarul lucreza cu cainele sau.

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

dresaj canin buftea, dresor buftea, dresaj caini buftea

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportament. Sigur, nu va merge la lectii de pian sau sa studieze ecuatii algebrice, dar, lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

dresaj caini buftea

Socializarea cainelui cu noua sa familie este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea lui. Acest lucru se face la varsta de sase-opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Afectiunea cainelui are la baza nevoile lui de atentie, atingere si hrana. Dupa socializarea cu familia, incepe expunerea la mediu, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane necunoscute si poate accepta mangaieri de la acestea. Multi proprietari refuza sa-si lase puii mangaiati, de teama ca vor fi prietenosi cu strainii si nu vor mai putea face serviciul de paza. Ideea este gresita insa, deoarece lipsa socializarii duce la formarea neincrederii puiului, astfel ca, odata ajuns la maturitate, cainele poate deveni de necontrolat in spatii cu trafic intens. Socializarea cainelui implica si joaca omului cu puiul, dar pentru ca la caini exista regula ca cei care se joaca impreuna raman impreuna, este indicat sa nu-i lasati pe straini sa se joace cu el mai mult decat voi.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Predresaj, dresaj canin la domiciliu, rezolvarea problemelor de comportament, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare.

Dresaj de disciplina

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Comanda "La Picior"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Vino Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

  • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.

Galerie foto