Dresaj Caine Cluj-Napoca

K9 Nation - Dresaj Canin Profesional Cluj Napoca

Dresaj Caine Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Cluj-Napoca: K9 Nation - Dresaj Canin Profesional Cluj Napoca .

Despre Noi

 K9 National - Mátyás László - Dresaj Canin Profesional Cluj - 0754.041.500 

Avand ca instructor dresor principal pe Matyas Laszlo, atestat de Asociatia Chinologica Romana si Ungara si bazandu-ne pe experienta acumulata pe parcursul a peste 15 ani, atat in tara cat si peste hotarele tarii, satisfacem cu succes cererile fiecarei persoane care ne contacteaza fie cu servicii de dresaj fie doar cu niste sfaturi in functie de solicitare. Povestea activitatii mele in domeniu se extinde pe mai mute etape, dar si in mai multe locuri deosebite: in Ungaria, Olanda, USA, Romania si Slovacia.

dresaj-canin-cluj-napoca

Impreuna cu restul echipei stam la dispozitia clientilor nostrii pentru a le oferii o gama larga de servicii canine. Oferim consultanta specializata in domeniu, rezolvarea problemelor de comportament, sfaturi utile si nu in ultimul rand educarea patrupedului dumneavoastra.

Folosind metode pozitiv motivante pentru cainele dumneavoastra incercam sa facem din fiecare caine un partener educat pentru fiecare stapan in parte.

K9 Nation va ajuta sa va intelegeti patrupedul mai bine si sa invatati cum sa comunicati eficient cu el, astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie o adevarata placere.

dresaj-canin-cluj

Asa cum noi oamenii suntem diferiti asa sunt si cainii, dar nu neaparat categorizati dupa rasa ci individual. Este bine de stiut ca dresajul nu se face dupa un "sablon" anume si din acest motiv facem tot posibilul ca sa putem comunica clar cu cainele dumneavoastra si sa-i facem sa ne inteleaga si ei pe noi pe calea cea mai simpla si eficienta. Aceasta metoda va va ajuta si pe dumneavoastra ca si stapan sa puteti comunica si intelege catelul dvs cat mai bine pentru a avea un partener pe care va puteti baza.

dresaj-caini-cluj-napoca

Punem la dispozitia clientilor nostrii un teren de dresaj situat chiar in mijlocul Clujului la nici 10 minute de mers pe jos din centrul orasului, dotat cu nocturna si aparate de dresaj. Aici va asteptam cu drag cu patrupedul dumneavoastra fie ca vreti o simpla socializare, dresaj de baza sau de ring, dar si pentru dresaj de examene de lucru la nivele performante si ridicate.

Servicii

907ffb5c95b14f8295fe49cea8facd91_1920Dresaj in Grup
cand proprietarul cainelui lucreaza din prima zi cu catelul sub indrumarea directa a instructorului. Aceasta este, in general, modalitatea preferata de abordare a clientilor scolii de dresaj canin K9 Nation.

Dresaj instructor-caine cu transfer de autoritate
Instructorul lucreaza alaturi de caine pana cand acesta din urma reuseste sa isi insuseasca cerintele proprietarului. Ulterior, se lucreaza impreuna cu proprietarul la transfer de autoritate, unde se explica si se exerseaza modul in care observam cainele, cum si cand il recompensam, cum, cand si in ce masura il corectam, daca este cazul.

Show handling profesional
Expozitiile de frumusete canine sunt tot mai apreciate de catre publicul larg, devenind chiar un trend in ultima perioada. K9 Nation se ocupa de pregatirea si prezentarea cainilor cu aptitudini genetice superioare la expozitiile de frumusete - atat la nivel national, cat si la nivel international.

Pensiune pentru caini
In curand o sa va putem ajuta cu pensiune pentru caini profesionala. Deoarece stim ca va place sa va rasfatati cateii, acestia avand statut de membri ai familiei, va punem la dispozitie un hotel de 5 stele! Supravegherea video este asigurata in mod individual pentru fiecare catel, atat indoor cat si outdoor.