Dresaj Caine Giurgiu

Dresaj Canin Giurgiu

Dresaj Caine Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Giurgiu: Dresaj Canin Giurgiu.

Metoda folosita este una pozitiva si motivationala.
Rezultatele sunt evidente si desi constituie inca o noutate, aceasta metoda a reusit sa influenteze si sa modifice atat imaginea despre dresaj cat si comportamentul stapanilor fata de cainii lor. Cursurile de predresaj pot fi incepute de indata ce puiul a finalizat schema de vacinare si poate fi scos pe strada. Cursurile dresaj pot fi efectuate in prezenta stapanului.

Dresajul se poate efectua la domiciliul clientului sau cu sederea cainelui in pensiunea scolii de dresaj. In cazul sederii cainelui in pensiune, se adauga costul mancarii. Modalitatea de lucru si locatia se stabilesc dupa evaluarea si testarea comportamentala a cainelui.

In situatia in care exista oarecare probleme de comportament, situatia impune ca pregatirea sa se faca in general la domiciliul cainelui.

In majoritatea cazurilor, o perioada de doua luni de zile este suficienta pentru parcurgerea unui program complet de educatie.

Predarea comenzilor la stapan constitue o faza extrem de importanta a dresajului si asigura reusita programului pentru posesorul cainelui.Fara predare ,cainele va raspunde bine la dresor si probabil deloc la stapan. Predarea poate dura pana la 20 de zile .De fapt aceste exercitii se cer invatate de catre stapan, care reuseste astfel sa faca o echipa cu cainele sau.