Dresaj Caine Ocna Sibiului

Dresaj canin Ocna Sibiului

Dresaj Caine Ocna Sibiului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Ocna Sibiului: Dresaj canin Ocna Sibiului.

Despre Noi


Dresaj canin Sibiu

Din cauza naturii complexe a gandirii canine, nu sustin doar o singura metodologie de antrenament sau folosirea unui singur instrument pentru dresaj. Mergi pe strada sau in parc iar catelul tau te trage in toate directiile? Educarea acestuia te scoate si din acest impas!

Fiecare caine trebuie sa fie evaluat individual in vederea identificarii celei mai potrivite metode de dresaj. Ceea ce consider mai important decat tipul de zgarda sau de recompensa, este eficienta cu care are loc comunicarea intre stapan si caine. In acest scop, accentul meu cade pe educarea limbajului trupului, postura si intonatia vocii stapanilor pentru a aduce la un numitor comun limbajul folosit cu intentiile finale.

Metoda mea e simpla: odata ce relatia intre caine si stapan devine una echilibrata iar comunicarea se face autentic, cainele va deveni in mod natural obedient si atent la stapan.

Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine. aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie. Dresajul are o mare importanta atat in dezvoltarea intelectuala,cat si in cea psihica a cainelui,oferind totodata si deschiderea cailor de comunicare si interactiune dintre om si caine.

Un caine dresat este un prieten adevarat, de aceea dati-i o sansa catelului dumneavoastra oferindu-i o educatie si un dresaj corespunzator.

Servicii dresaj

Dresaj intensiv in natura - pentru copii

  • Multi copii au caini pe care ii primesc cadou sau ii gasesc undeva si se indragostesc instantaneu. Dupa ce trece “saptamana oarba” de dragoste pura, rasar mici probleme in cuplu.

Pachet sedinte individuale de dresaj

  • 2 intalniri saptamal

Pachet sedinte de grup

  • 2 intalniri saptamanal, timp de o luna

Pachet sedinte de dresaj-casa stapanului

  • 2 intalniri saptamanal

Activitati asistate de caini pentru copii

  • Activitati educationale sub forma de joaca asistate de caini.

Bootcamp la munte (weekend) - cu stapan

  • Include transport, cazare si masa ( mic dejun si cina ) pentru stapan si caine, ghidare, plimbare si dresaj pana la cabana, dresaj de grup la cabana, seara culturala ( sambata ).

Bootcamp la munte (weekend) numai caine

  • Include transport, cazare si masa pentru caine, plimbare si dresaj

Sedinte de dresaj la casa stapanului

  • Cu sau fara prezenta stapanului Tarifele se schimba pentru zonele limitrofe

Sedinte individuale de dresaj

  • Sedinte structurate in baza nevoilor stapanilor si a cainilor