Dresaj Caine Ploiesti

Scoala de dresaj si pensiune canina Ploiesti

Dresaj Caine Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Ploiesti: Scoala de dresaj si pensiune canina Ploiesti.

Dresaj canin si Pensiune canina Ploiesti - Dan Grajdeanu
0740.316.387

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.


dresaj caini ploiesti

Un caine bun nu vine dupa oricine
Este bine sa ai un caine?
Unii ar spune ca DA doar la gandul ca nu-ti mai faci griji pentru siguranta ta sau a lucrurilor tale.
Cainele va fi mereu acolo sa te protejeze. Altii sunt de parere ca in viata ai nevoie de cineva care sa-ti fi e alaturi oricand, fara prea multe cuvinte.
Cand ai nevoie de el si il vei chema, va ajunge la tine intr-o clipa...

Pe Dan Grajdeanu multi dintre consatenii sai il cunosc din numeroasele actiuni umanitare si sociale in care se implica. Este recunoscut insa mult in afara granitelor comunei pentru dragostea sa fata de credinciosii patrupezi si priceperea sa in munca de dresaj.
A crescut la bloc, in oras. Spune, mai in gluma, mai serios, ca “abia in clasa a doua a vazut primul porc si intr-a opta, o vaca”... Primul caine de care s-a atasat, Blacky, un maidanez, nu a fost primit in casa de parintii sai. Isi aminteste insa de el, la fel ca de articolele despre caini din “Pentru Patrie” pe care le citea si recitea. La saisprezece ani a primit o corcitura de boxer, Rocky. Cu el a intrat in echipa de dresaj de la Constanta (acolo unde locuia atunci cu parintii). De atunci, au trecut ceva ani, iar pasiunea sa pentru animale, in special pentru caini, a crescut.

A IMPLETIT PASIUNEA CU MUNCA
Mi-am dorit sa salvez oameni, sa fac dreptate. Copil fiind, in imaginatia mea, eram... Fat Frumos, iar cainele meu era calul fermecat...
Asadar, meseria aleasa a fost o alegere fireasca. Scoala de subofiteri de politie din Campina a fost urmata de repartia la unitatile militare de graniceri din Constanta, Vadu si Neptun. Povesteste despre “partenerul” sau de la serviciu, un ciobanesc german pe care il antrena, dar de care se atasase si care ii devenise prieten.
La Unitatea Militara de la Ciorani s-a ocupat de pregatirea cainilor de “serviciu” pentru Ministerul de Interne si pentru Ministerul Apararii Nationale.
Erau caini de granita, sau special antrenati pentru detectare de droguri sau materiale explozibile.
Transferul la unitatea de jandarmi din Ploiesti i-a adus insa si mult stres. Facea parte dintr-un detasament de interventie, programul era dificil, iar riscurile foarte mari. Dresajul si lucrul cu cainii erau “terapia” sa. Aceasta pasiune si o problema de sanatate au stat la baza hotararii sale din 2010 de “a intra in privat” cu dresajul.

S-A INTAMPLAT ASA CUM DUMNEZEU A VRUT SA FIE
Se spune ca firul destinului te duce unde iti este scris. Si pentru familia lui Dan Grajdeanu este sigur ca asa a fost.
La Buda a venit cu un amic, in 2001. “Am vazut satul... Pe atunci, nu era apa, curent sau drum asfaltat. Am hotarat insa impreuna cu sotia sa ne ridicam aici casa la care visam. Practic, am ridicat de jos si inca nu am terminat...” Si-a gasit insa aici linistea si echilibrul. Si cei trei prieteni credinciosi care-i pazesc gospodaria.

Cainii “si-au ales” singuri familia. Fiecare are povestea lui. “Primul lup este unul dintre cainii adusi la dresaj, pe care stapanul nu l-a mai luat acasa... Ne-am atasasem de el si nu am putut sa-l parasim.” Apoi, fica sa si-a ales un alt pui de ciobanesc, “cainele ei”, iar sotia a fost “cucerita de curajul si atasamentul unei cateluse”, care a devenit cel de-al treilea membru necuvantator al familiei Grajdeanu.

TIRIAC ARE CAINI DRESATI LA BUDA
Scoala de dresaj este un loc care arata profesionalismul omului care se pricepe foarte bine la dresajul canin. Dan vorbeste aproape non-stop. Pe fata lui se vede bucuria ca isi urmeaza pasiunea. De altfel, crede ca de asta are si succes: “Lucrez pentru Dumnezeu, dau maxim cat pot si o fac cu pasiune.” De atatia ani, de cand face munca asta, Dan a reusit sa obtina recunoasterea meritelor muncii sale. Este cautat de proprietari din toata tara, care isi doresc performanta pentru patrupedele lor, indiferent de rasa. Tiriac este unul dintre ei. “M-a recomandat generalul Toma Zaharia. Ion Tiriac incercase deja dresajul cainilor sai, dar nu daduse rezultate... Dupa un incident in care i-au atacat angajatii, m-a cautat si m-a rugat sa-i aleg un caine pe care sa-l si dresez. Am ales un ciobanesc german, l-am pregatit pentru paza si protectie si m-am dus apoi la Bucuresti , in Primaverii, sa il duc. I-am prezentat puiul de ciobanesc si ce stia sa faca. A fost multumit, iar mai tarziu a adus inca doi caini la dresaj.”
De altfel, Dan Grajdeanu mai lucrase in apropierea vedetelor. Chiar a unora de la vestitul Hollywood.
S-a intamplat la fi lmarile pentru “Dracula”, in care “lupii de la Castelul Bran erau caini dresati de mine la Ciorani, machiati profesionist.” Asadar, scenele infricosatoare cu animalele salbatice erau de fapt doar abilitatea dresorului si a make-up artistului. Si cine a vazut fi lmul stie ca in afara “lupilor” doar coltii vampirilor sunt mai infioratori!...

NU ORICINE POATE FI DRESOR
Totusi , controlul si dresajul unui caine nu sunt operatiuni atat de simple pe cat par. Este nevoie de multa rabdare, dar si de priceperea de a gasi cele mai bune metode de la caine la caine, dresajul fi ind un domeniu
in care tot timpul ramane ceva de invatat.
In primul rand, trebuie sa iubesti animalul. Si sa ai flerul necesar ca sa-l poti dresa. Munca si daruirea cu care Dan Gradjeanu se ocupa de animale ii aduc satisfactii. Bucuria rezultatelor, la fiecare caine pe care il dreseaza, i se citeste pe fata. De fapt, doar cand povesteste despre caini, familie, tara si Dumnezeu este atat de insufletit...

Servicii

Dresaj canin pentru orice rasa, indiferent de talie.

Dresaj de baza-disciplinizare, socializare in diferite medii, dresaj de paza si protectie, pensiune canina.

Dresaj de disciplina

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Comanda "La Picior"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Vino Aici!"

Galerie foto