Dresaj Caine Targu Secuiesc

Dresaj Canin Targu Secuiesc

Dresaj Caine Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Targu Secuiesc: Dresaj Canin Targu Secuiesc.

 

Pentru o convietuire placuta, este foarte util ca patrupedul dumneavoastra sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam tuturor proprietarilor de caini, cu sau fara probleme de comportament. Cainele cu siguranta, nu va merge la lectii de pian sau nu va studia ecuatii algebrice, dar lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim, poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.


 

Servicii

Pe parcursul cursurilor, cainele invata o disciplina de baza care cuprinde executarea pozitiilor "sezi", "culcat", mersul in lesa langa picior, apelul (chemarea), trecerea la picior, comanda "liber", cam tot ce tine de o convietuire normala cu proprietarul.

1) Dresaj cu cainele in pensiune
- se preia cainele in pensiune si se lucreaza intensiv timp de aproximativ o luna, poate o luna si jumatate (depinde de caine);
In ambele situatii exista cateva sedinte de predare/preluare a comenzilor, in aceleasi conditii financiare.
2) Dresaj de paza si protectie
- se realizeaza, de regula, dupa finalizarea dresajului de disciplina de baza.
3) Dresaj pentru diverse sporturi canine
4) Dresaj pentru expozitii canine