Dresaj Caine Timisoara

TOP DOG K9 SRL

Dresaj Caine Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Timisoara: TOP DOG K9 SRL.

Dresaj Canin Ciacova, Timis
TOP DOG K9 SRL
0740.584.188

dresaj canin timisoaraCu ajutorul instructorilor de la TOP DOG K9 catelul dvs. va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs. Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente non-violente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine.

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportamentPrin sistemul nostru de dresaj ne propunem sa pregatim caini care sa devina adevarati campioni, bodyguarzi profesionisti sau sportivi desavarsiti. Ne adresam tuturor persoanelor care doresc sa aiba un caine educat si de incredere.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

DRESAJ DISCIPLINAdresaj canin ciacova timisoara

Sunt asteptati la dresaj cainii din Timisoara sau imprejurimi, care au implinit varsta de 6 luni, au dovada vaccinului antirabic si sunt microcipati (obligatoriu prin lege). Sunt neastamparati, fac tot felul de prostioare si nu-si asculta stapanii, dar sunt prietenosi cu cainii si cu oamenii. Sau pur si simplu au nevoie de o reimprospatare a cunostintelor.

Dresaj de disciplina in grup

 • Sunt acceptati catei care au terminat cursul de Puppy Class sau au fost testati in prealabil de noi. Testarea este gratuita.
 • Cursul de dresaj canin se desfasoara pe terenul nostru de dresaj, langa Timisoara, cu minim 5, maxim 10 caini pe grupa.
 • Cursul dureaza 6 saptamani cu 2 sedinte pe saptamana.
 • Sedinta are doua sesiuni de lucru a cate 20 min. cu o pauza de 10 min. In acest timp prin metode pozitive sub indrumarea instructorului, cainele impreuna cu stapanul va invata comenzile de baza in lesa.
 • Comenzile sunt: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, PAS, NU, BRAVO si sa ne plimbam in lesa.

Programul celor 12 sedinte, dupa cum urmeaza:

 • 1. Socializare, (ne cunoastem) Recompensa (teorie Cliker, mancare, joaca, emotie) Mers la pas (mers cu spatele, cainele in fata, mai apoi in lateral)
 • 2. Recapitulare – Mers la pas (mers cu spatele, cainele in fata, mai apoi in lateral) NOU – Recompensa – practic Cliker, mancare, joaca, emotie. Intreziceri – conanda NU
 • 3. NOU -Pozitii: Sezi; Culcat; Stai; Recapitulare – Mers la pas
 • 4. Recapitulare – Pozitii: Sezi; Culcat; Stai; Mers la pas NOU – Chemare (Aici)
 • 5. NOU – Trecerea la picior (Treci) Recapitulare – Pozitii: (Sezi; Culcat; Stai), Mers la pas, Chemare
 • 6. Recapitulare – Pozitii: (Sezi; Culcat; Stai), Mers la pas, Chemare, Trecerea la picior, NOU – Ramanerea pe loc
 • 7 – 11. Exercitii in grup, distragerea atentieidresaj canin timisoara
 • 12. Absolvire

* programul de lucru este valabil pentru serviciile:
Dresaj Puppy Class, Dresaj de disciplina
* prezenta este obligatorie, sedintele lipsa se pot recupera individual contra cost
** daca, pana in a 4-a sedinta considerati ca nu vi se potriveste serviciul nostru sau nu sunteti multumit va dam banii inapoi.

DRESAJ DE PAZA

Noi consideram ca instinctele unui caine de paza trebuie dezvoltate si controlate. Daca avem un caine cu potential agresiv este datoria noastra sa controlam si sa dirijam dezvoltarea acelui potential de agresivitate. El oricum se va dezvolta intr-un fel sau altul pentru ca potentialul exista in caine. De ce sa nu fie dezvoltat in asa fel incat sa-l putem si controla?

DRESAJ PUPPY CLASS

Sunt asteptati cateii care si-au terminat schema de vaccinare si veterinarul le-a dat voie sa „descopere lumea” dar nu au trecut de varsta de 6 luni. Aici au ocazia sa invete ca de fapt ei sunt catei! Vor SOCIALIZA si vor INVATA impreuna cu stapinii lor! Se vor juca unii cu alti dar si cu stapanii lor.  Poate mai important decat aceste comenzi este modul de comunicare a stapanilor (noi sau deja experimentati) cu catelul lor si vom pune mare accent pe asta.

 • Prin joaca vor invata si comenzi de baza cum ar fi: SEZI, CULCAT, STAI, AICI, si sa ne plimbam in lesa.
 • Cursul dureaza 6 saptamani cu 2 sedinte pe saptamana.
 • Sedinta are doua sesiuni de lucru a cate 20 min. cu o pauza de 10 min.