Dresaj Caine Botosani

Dresaj Canin Botosani

Dresaj Caine Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Botosani: Dresaj Canin Botosani.

Dresaj Canin si Pensiune Canina Botosani

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme de educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs.

Aici animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijire pe masura, siguranta si atentia de care are nevoie.

Cea mai buna varianta pentru a dezvolta relatia om – caine este cea de dresaj la clasa. Asta inseamna ca stapanii, impreuna cu cainii lor, vor lucra alaturi de alte echipe intr-un mediu neutru. In felul acesta se va crea o noua relatie, bazata pe incredere si control.

Prima forma esentiala este socializarea catelului cu oamenii, cu strada, alte animale. Formele urmatoare sunt: dresajul de discipline, din lesa si fara lesa, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj expozitii canine.

         

Este foarte util ca patrupedul sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam si celor care au caini cu probleme de comportament. Sigur, nu va merge la lectii de pian sau sa studieze ecuatii algebrice, dar, lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

Un catel educat este un prieten adevarat si de un real folos in situatii critice. Un dresaj de calitate inseamna cel mare serviciu pe care poti sa il faci animalului tau de companie, iar efectele sale se vor rasfringe direct asupra ta, intr-un mod care te va surprinde foarte placut.

Pentru detalii si alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

- Dresajul cainilor utilitari cat si a cainilor de companie.
- Cainii dumneavoastra pot fi specializati in dresajul de companie, paza, paza la persoana, paza la proprietate.
- La solicitarea dvs ne putem ocupa si de socializarea puilor sau a cateilor cu probleme de comportament.

Dresaj de disciplina

  • Mersul la pas
  • Refuz de hrana
  • Comanda "Nu Ai Voie"
  • Comanda "La Picior"
  • Pozitia "Sezi"
  • Pozitia "Culcat"
  • Pozitia "Asteapta"
  • Comanda "Vino Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

  • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.

Metodele de dresaj sunt non violente bazate pe recompensa (hrana).