Dresaj Caine Otopeni

Julius CLUB DRESAJ - Dresaj Canin Otopeni

Dresaj Caine Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Otopeni: Julius CLUB DRESAJ - Dresaj Canin Otopeni.

Julius CLUB DRESAJ
Dresaj canin, pensiune canina, canisa ciobanesc german si belgian malinois
www.dresaj-club.ro / 0722.683.948

Echipa Julius:
Dumitru (Mito) Moldovan:
Instructor canin de specialitate (maxima incadrare), At. IPO, T.U. IPO – atestat AChR
Iulia Moldovan:
Arbitru Chinolog AChR, Vice-Presedinte al Clubului National de Ciobanesc German – responsabil dresaj
Psiholog Lacramioara Rotaru:
Instructor canin de baza - atestat AChR

dresaj canin otopeni ilfov

 Experienta noastra, de peste 20 de ani, cuprinde programe de educare a tuturor raselor, de la cane corso la… mops, iar in palmares avem rezultate deosebite cu caini din rasele ciobanesc german si ciobanesc belgian malinois, rase pe care le si crestem, in spiritul imbunatatirii calitatilor si abilitatilor de dresaj si al unei anatomii corecte si sanatoase; de asemenea, am lucrat intens si am participat la examinari de dresaj, cu rezultate foarte bune, cu numeroase exemplare din rasele dobermann si rottweiler; am promovat examene de lucru cu caini din rasa St.Bernard, ciobanesc australian, akita si chiar ,,maidanez”…
  Orice caine este educabil si controlabil! Cu putin ajutor, fiecare stapan se poate cu adevarat bucura de frumusetea relatiei cu cainele sau. Speram sa putem oferi si altora din placerea noastra de a lucra cu cainii, clientilor nostri, in special, carora incercam sa le insuflam respectul pe care cainele il merita si responsabilitatea pe care prezenta sa in viata noastra o cere. Relatia cu un caine este un parteneriat, in care fiecare are atat drepturi cat si obligatii, iar prima dintre ele, de partea noastra, este educarea animalului nostru.

  Dresajul cere abilitati de psiholog si, evident, o atitudine si o abordare pozitive! Din pacate, omul are azi tot mai putin timp si disponibiltate… iar menirea noastra, a instructorilor canini, este sa functionam ca o punte de legatura intre oameni si caini, un translator, asa incat limbajul specific al fiecaruia sa devina inteligibil celuilalt.
  De fapt, la Julius NU facem dresaj, ci educam – in egala masura cainele si stapanul – secretul unei educari corecte a unui caine nu sta in comenzi si rutina, ci intr-o reatie sanatoasa si o buna comunicare a omului cu cainele sau. Abordarea noastra contine foarte multa consiliere si ofera informatii legate de specia canina, de nevoiele ei specifice si modul in care se comunica eficient cu ea. Activitatea noastra – ca si mottoul nostru - este pentru caini si oameni – IMPREUNA!…

dresaj canin otopeni ilfov

 Noi abordam fiecare elev individual, personalizat, il cunoastem intr-un curs de lucru special adaptat nevoilor sale si ale stapanului sau.   Fiecare caine are timpul si spatiul sau si este educat in ritmul sau si conform abilitatilor sale si disponibilitatii proprietarului sau.
 Sedintele de dresaj se desfasoara in mod variat, adaptat necesitatilor fiecarui caine si stapanilor sai:

 • predresaj / dresaj impreuna cu stapanul, la Clubul Julius, in Domnesti
 • dresaj la domiciliul elevului (din cauza numarului mare de solicitari, doar in anumite zone)
 • dresaj cu cazare pe termen lung in pensiunedresaj canin otopeni ilfov
 • dresaj la grup – acest tip de program se adreseaza doar cainilor care au trecut cel putin printr-un curs de pre-dresaj; pe langa exercitiile de disciplina si subordonare, contine si dresaj de socializare
 • in cadrul sistemului ABONAMENT CLUB, cei pasionati pot derula alaturi de noi programe de lucru sportive, asa incat sa participe alaturi de exemplarele lor la intreceri canine de diferite specializari – programele se desfasoara in sistem de abonament pe minim 3 luni.

Servicii

dresaj canin otopeni ilfov

 • Predresaj si dresaj de companie (disciplina, control, socializare)
 • Dresaj pentru paza
 • Dresaj pentru examene de lucru (Bh, IPO / IGP / SchH) si competitii de profil
 • Dresaj si pregatire pentru expozitii
 • Consiliere in comportamentul canin si recuperare in problemele comportamentale
 • Consultanta chinologica
 • Pensiune canina si Gradinita